Swen van Maas en Waal Academie schrijft over zijn ervaringen, werk, bijlessen en nog veel meer! Hier kun je elke maand een nieuwe blog van hem lezen!

Maak kennis met...

Maak kennis met...

Elke maand laten we je kennis maken met iemand die werkzaam is bij Bart van Kraaij Groep. Wie zijn ze, hoe ziet hun dag eruit en hoe ziet hun loopbaan eruit? Maar ook, wat zijn hun werkzaamheden bij Bart van Kraaij Groep. En waarom? Leer het bedrijf en onze mensen kennen. Deze week: Nikki Croonen uit Druten.

Bedankt voor de feedback!

Bedankt voor de feedback!

Persoonlijk ben ik erg blij met de feedback van deze mensen en dit gaan we zeker gebruiken om onze lessen van het voorjaar 2017 te verbeteren!

Senior Digi Club

Senior Digi Club

In een vorige blog “In 2017 gaat de overheid digitaal” heb ik geschreven over dat de overheid digitaal gaat en dit voor veel mensen een tegenvaller zal zijn...

De 4 Spaanse zinnen die je moet kennen!

De 4 Spaanse zinnen die je moet kennen!

Barcelona, een heerlijke stad. Een stad waar je tientallen cafeetjes, tapasbarretjes en leuke winkels hebt. In zowel de smalle als drukke straten is veel kunst en cultuur te zien, maar...

Mensen buiten de grotere steden kunnen beter lezen en schrijven!

Mensen buiten de grotere steden kunnen beter lezen en schrijven!

Dat is natuurlijk goed nieuws voor de mensen in het land van Maas en Waal. Maar hoeveel mensen in Nederland zijn er nu eigenlijk die moeite hebben met lezen en schrijven?

Overheid gaat digitaal!

Overheid gaat digitaal!

De overheid reageerde dat de digitalisering in fasen zou worden doorgevoerd waarbij telkens een gewenningsperiode van twee jaar vooraf gaat. Berichten worden dan zowel per post als digitaal verstuurd.

Dag van de aarde

Dag van de aarde

Stickers op de prullenbak voor welk afval waar in moet, niet te lang douchen, de bekende doorzichtige vuilniszak waar...

New York... Wauw!

New York... Wauw!

Hoeveel bezoekers denk jij dat Time Square op een drukke dag trekt? Ongeveer 480.000! In 2013 waren er ongeveer 131 miljoen mensen die daar een kijkje kwamen nemen. Dat is meer dan de bezoekers van hetzelfde jaar in alle....

New York, here I come!

New York, here I come!

The Wolf of Wall Street, New Years’s Eve, Home Alone, Iron Man, Men in Black, The Smurfs, King Kong, enzovoorts… Allemaal films die in New York zijn opgenomen. Ik, als filmverslaafde, heb daarom altijd al gedroomd om er een keer heen te gaan....en nu….is het binnenkort EINDELIJK zover!

Ook hier kun je andere verhalen lezen van onze collega’s