Stel je voor dat je de eerste wereldtaal kan spreken, of in ieder geval kan begrijpen. Je zult waarschijnlijk denken dat het over de Engelse taal gaat, maar dat is niet het geval. De Chinese taal is de meest gesproken taal over de hele wereld, met meer dan 1 miljard sprekers. Het is alleen zo dat in Europa deze taal niet veel wordt gesproken. Maar hoe leuk zou het zijn als jij dat wel kan!

Mandarijns

De Chinese taal wordt ook wel Mandarijns genoemd. Het is ontzettend handig om de taal te leren en het is ook gewoon leuk om aan de slag te gaan met spreken en schrijven. Het werkt altijd zo; in het begin is het moeilijk om een taal te leren, maar zodra je na enkele lessen merkt dat het beter gaat, als je het echt te pakken krijgt, wil je meer. Wij kunnen jou dat bieden. Investeren in jezelf betekent investeren in jouw toekomst. Wij helpen jou daar graag mee!

Praktische informatie

Wij bieden diverse cursussen aan en deze hebben we voor jou op een rijtje gezet. Als je op een cursus klikt kun je alle praktische informatie lezen over de cursus; wat leer ik nou eigenlijk? Wat kan ik na deze cursus? Waar kan ik deze cursus volgen, en nog veel meer vragen die door jouw hoofd heen schieten op dit moment. Een goed teken dat je erover nadenkt om te investeren in deze duurzame en mooie cursus.

Chinese cultuur

Na de cursus ben je niet alleen meer ervaren in het spreken van de taal, maar heb je ook geleerd over de cultuur van het land. Het resultaat is dat je meer vertrouwen hebt in het spreken en schrijven van de taal. Daarnaast weet jij nu ook wat de normen en waarden zijn van de mensen die in China wonen.

Ons cursusaanbod:

Een cursus bij Maas en Waal Academie is dé manier om jouw kennis van de Chinese taal naar een hoger niveau te brengen! Wij bieden cursussen aan op diverse niveaus.

Privécursus Chinees

Privécursus Chinees

Bij een persoonlijke cursus kun je zelf de lessen plannen in overleg met een enthousiaste docent Chinees.