Herken je dat ook weleens? Ongemakkelijke situaties doen zich voor omdat je iets niet helemaal begrijpt in het Engels. Niet kunnen meepraten over bepaalde onderwerpen omdat je het niet kan bijhouden. Niet alles kunnen vertellen op papier omdat je de grammatica niet goed beheerst. Je vindt het vervelend en je wilt mee kunnen doen, er gewoon bij willen horen!

Investeren in jezelf

Het is ontzettend handig om de wereldtaal goed te beheersen. Je hoort het dagelijks op tv of sociale media. Het is niet alleen handig, maar het is ook leuk om aan de slag te gaan met spreken, luisteren en schrijven. Het werkt altijd zo; in het begin moet je er altijd even inkomen als het gaat om het beheersen van een vreemde taal, maar zodra je na enkele lessen merkt dat het beter gaat en dat je het echt te pakken krijgt, wil je meer. Bij deze taal merk je ontzettend snel persoonlijke vooruitgang omdat de taal in het dagelijks leven met grote regelmaat voorbij komt. Investeren in jezelf betekent investeren in jouw toekomst. Wij helpen jou daar graag mee!

Praktische informatie

Wij bieden diverse cursussen aan en deze hebben we voor jou op een rijtje gezet. Als je op een cursus klikt kun je alle praktische informatie lezen over deze cursus; wat leer ik nou eigenlijk? Wat kan ik na deze cursus? Waar kan ik deze cursus volgen en nog veel meer vragen die door jouw hoofd heen schieten op dit moment. Een goed teken dat je erover nadenkt om te investeren in een duurzame en mooie cursus.

Engelse cultuur

Na de cursus ben je niet alleen meer ervaren in het spreken van de taal, maar heb je ook geleerd over de cultuur van Engeland. Het resultaat is dat je meer vertrouwen hebt in het spreken en schrijven van de taal en daarnaast weet jij nu ook hoe jouw Engelse collega’s werken, of wat de normen en waarden zijn van je neef of nicht die in Engeland woont.

Ons cursusaanbod:

Een cursus bij Maas en Waal Academie is dé manier om jouw kennis van de Engelse taal naar een hoger niveau te brengen! Wij bieden cursussen aan op diverse niveaus. De eerste keus die je mag maken is of je een cursus wilt volgen in een groep of dat je liever voor een privécursus gaat!

Privécursus Engels

Privécursus Engels

Bij een persoonlijke cursus kun je zelf de lessen plannen in overleg met een enthousiaste studentdocent Engels.

Groepscursussen Engels

Groepscursussen Engels

De data en tijden van de groepscursussen zijn vooraf bepaald. De cursussen in d'n Bogerd worden verzorgd door ervaren docenten.

Zakelijke cursus Engels

Zakelijke cursus Engels

De ervaren topdocenten van Company Courses verzorgen zakelijke cursussen Engels op maat.