Herken je dat ook weleens? Ongemakkelijke situaties doen zich voor omdat je iets niet begrijpt. Niet kunnen meepraten over bepaalde onderwerpen omdat je het gewoon niet verstaat. Enkele woorden kun je eruit halen maar daar houdt het ook bij op. Je vindt het vervelend en je wilt mee kunnen doen, er gewoon bij willen horen!

Investeren in jezelf

Het is ontzettend handig om de Franse taal te leren en het is ook gewoon leuk om aan de slag te aan met spreken, luisteren en schrijven. Het werkt altijd zo; in het begin is het moeilijk om een vreemde taal te leren. Zodra je na enkele lessen merkt dat het beter gaat en dat je het echt te pakken krijgt, wil je meer. Wij kunnen jou dat bieden. Investeren in jezelf betekent investeren in jouw toekomst. Wij helpen jou daar graag mee!

Praktische informatie

Wij bieden diverse cursussen aan en deze hebben we voor jou op een rijtje gezet. Als je op een cursus klikt kun je alle praktische informatie lezen over de cursus; wat leer ik nou eigenlijk? Wat kan ik na deze cursus? Waar kan ik deze cursus volgen? En vast nog meer vragen die door jouw hoofd heen schieten op dit moment. Een goed teken dat je erover nadenkt om te investeren in een duurzame en mooie cursus.

Na de cursus ben je niet alleen meer ervaren in het spreken van de taal, maar heb je ook geleerd over de cultuur van land. Het resultaat is dat je meer vertrouwen hebt in het spreken en schrijven van de taal en daarnaast weet jij nu ook hoe jouw Frans collega’s werken, of wat de normen en waarden zijn van je neef of nicht die in Frankrijk woont.

Ons cursusaanbod:

Een cursus bij Maas en Waal Academie is dé manier om jouw kennis van de Franse taal naar een hoger niveau te brengen! Wij bieden cursussen aan op diverse niveaus. De eerste keus die je mag maken is of je de cursus wilt volgen in een groep of dat je liever voor een privécursus gaat.

Privécursus Frans

Privécursus Frans

Bij een privécursus kun je zelf de lessen plannen in overleg met een enthousiaste studentdocent Frans.

Zakelijke cursus Frans

Zakelijke cursus Frans

De ervaren topdocenten van Company Courses verzorgen zakelijke cursussen Frans op maat.

Groepscursussen Frans

Groepscursussen Frans

De data en tijden van de groepscursussen zijn vooraf bepaald. De cursussen in d'n Bogerd worden verzorgd door ervaren docenten.