Herken je dat ook? Je hebt een iPad of tablet gekocht en merkt dat je kinderen of kleinkinderen er beter mee overweg kunnen dan jijzelf. Met de snelle ontwikkelingen in deze moderne tijd kunnen wij ons voorstellen dat je moeite hebt om alles bij te houden. Waar moet je beginnen? Het maakt niet uit voor welk doeleinde je de iPad wilt gebruiken. Deze cursus is een uitstekende manier om je het effectief gebruiken van een iPad/tablet aan te leren!

Het is ontzettend handig om goed om te kunnen gaan met iPad/tablet. Het werkt altijd zo; in het begin lijkt het onmogelijk om het allemaal te onthouden en te snappen. Maar zodra je na enkele lessen merkt dat het beter gaat en dat je het echt te pakken krijgt, wil je meer. Wij kunnen jou dat bieden. Investeren in jezelf betekent investeren in jouw toekomst. Wij helpen jou daar graag mee.

Herhaling, herhaling

Wij bieden deze cursus individueel aan. Waarom doen we dat? Op deze manier kunnen we optimaal inspelen op jouw persoonlijke behoeften en je een cursus op maat bieden. Daarnaast is de overheid enorm aan het digitaliseren. De minister van Binnenlandse Zaken wil dat de burger in 2017 alle zaken met de overheid via het internet kan doen. Deze stap willen we voor je vergemakkelijken.

Gedurende de cursus staat herhaling centraal. De nieuwe vaardigheden zullen eerst gedemonstreerd worden, vervolgens samen met je worden uitgevoerd, waarna er tot slot getest zal worden of je de vaardigheid zelfstandig kan uitvoeren. Deze cursus zal je helpen om de basisvaardigheden aan te leren en zelfverzekerder te worden in het gebruiken van je iPad of tablet.

Wat leer ik nu eigenlijk?

Aan het einde van de cursus ken je de bediening van de iPad/tablet. Je kunt verbinding maken met een Wi-Fi en mobiele datanetwerk waardoor je overal gebruik kunt maken van jouw iPad/tablet. We leren je surfen en e-mailen, allerlei apps voor toepassingen, maar ook hoe je een app kunt downloaden. Hoe je foto’s, video en muziek kunt luisteren. En als laatst gaan we met jouw Skypen waardoor je dat later met je familie en vrienden kunt doen.

Praktische informatie

Onze cursus wordt gegeven op D’n Bogerd in Druten. Je kunt gebruik maken van de gratis parkeergelegenheden en gratis wifi. De cursus bestaat uit 6 lessen van 1,5 uur. Tijdens elke les is er een korte pauze met koffie en thee. Onze docent is Swen Wigmans. Het voordeel van een privé cursus is dat je zelf kunt bepalen wanneer je les wilt.

Deze cursus is geschikt voor mensen met een:

iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad Air, iPad Air 2, iPad mini, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4 en iPad Pro met iOS 9 en hoger. Alle tablets met Android versie 4.2, zoals tablets van de merken Asus, Sony, Yarvik, HTC, Archos, Polaroid en vele anderen.

Er is goed ingespeeld op mijn behoefte.Mevrouw van Laar

Gewoon goed geregeld!Mevrouw Lievaart
 cursus-ipad-tablet-druten-nijmegen

Mogelijk ook interessant:

Basis
Op aanvraag
Bediening van de iPad
Verbinding maken met Wi-Fi en mobiele datanetwerk
Surfen en e-mailen
Apps voor allerlei toepassingen
Apps downloaden
Foto, video en muziek
Facebook, Twitter en Skype gebruiken
Cursusmateriaal:
Boek
ISBN: 978 90 5905 462 2
Keuze uit:
6 lessen van 1 uur
4 lessen van 1,5 uur
3 lessen van 2 uur
1 lesdag van 6 uur