Herken je dat ook? Je hebt een laptop of computer met Microsoft Office… Hartstikke leuk maar je kunt er alleen niet zo goed mee omgaan. Je merkt dat je kinderen of kleinkinderen er veel meer mee kunnen. Jij kan het alleen niet bijhouden. Of je een laptop of computer hebt aangeschaft om mee te spelen, skypen, internetbankieren, informatie zoeken, het maakt allemaal niet uit. Je wilt het wel kunnen, maar waar moet je beginnen? Wij hebben het antwoord op deze vraag en kunnen er voor jou veel meer uithalen!

Het is ontzettend handig om goed om te kunnen gaan met een computer of laptop. Het werkt altijd zo: In het begin lijkt het onmogelijk om het allemaal te onthouden en te snappen, maar zodra je na enkele lessen merkt dat het beter gaat en dat je het echt te pakken krijgt, wil je meer. Wij kunnen jou dat bieden. Investeren in jezelf betekent investeren in jouw toekomst. Wij helpen jou daar graag mee.

Herhaling, herhaling

Wij bieden deze cursus individueel aan. Waarom doen we dat? Op deze manier kunnen we optimaal inspelen op jouw persoonlijke behoeften en je een cursus op maat bieden. Gedurende de cursus staat herhaling centraal. De nieuwe vaardigheden zullen eerst gedemonstreerd worden, vervolgens samen met je worden uitgevoerd, waarna er tot slot getest zal worden of je de vaardigheid zelfstandig kan uitvoeren. Deze cursus zal je helpen om de basisvaardigheden aan te leren en zelfverzekerder te worden in het gebruiken van je laptop of computer.

Wat leer ik nu eigenlijk?

Wij bieden diverse cursussen aan en deze hebben we voor jou op een rijtje gezet. Als je op een cursus klikt, kun je alle praktische informatie lezen over de cursus; wat leer ik nou eigenlijk? Wat kan ik na deze cursus? Waar kan ik deze cursus volgen? Vast en zeker nog meer vragen die door jouw hoofd heen schieten op dit moment. Een goed teken dat je erover nadenkt om te investeren in een duurzame en mooie cursus.

Praktische informatie

Onze cursus wordt gegeven op D’n Bogerd in Druten of bij jouw thuis. Je kunt bij D’n Bogerd gebruik maken van de gratis parkeergelegenheid en gratis wifi. De cursus bestaat uit 6 lessen van 1,5 uur. Tijdens elke les is er een korte pauze met koffie en thee. Het voordeel van een privécursus is, dat je zelf kunt bepalen wanneer je een les wilt inplannen.

Interesse in een zakelijke cursus?  Deze bedrijven gingen u voor!