Herken je dat ook weleens? Praten en luisteren is geen probleem, je doet lekker je ding en er is niets aan de hand. Maar zodra je een zakelijke mail moet sturen, of een belangrijk document moet inleveren wordt het lastiger. Maar ook als je af en toe een kaartje wilt versturen. Je hebt de grammatica allemaal gehad, maar om deze terug te halen vind je lastig. Je weet de regels niet zo goed meer, waardoor je anders gaat schrijven dan je eigenlijk wilt. Dat is vervelend, je wilt tenslotte zonder moeite kunnen schrijven wat je wilt schrijven.

Click here for the english version

Herhaling, herhaling

Het is ontzettend handig om de Nederlandse taal te herhalen. Het werkt altijd zo; in het begin zal je niet alle grammatica direct herkennen, maar deze zal snel weer bij je naar boven komen. Soms duurt dit bij bepaalde onderwerpen wat langer en bij andere onderwerpen ben je er zo doorheen. Zodra je na enkele lessen merkt dat het beter gaat en dat je het echt weer te pakken krijgen, wil je meer. Wij kunnen jou dat bieden. Investeren in jezelf betekent investeren in jouw toekomst. Wij helpen jou daar graag mee!

Praktische informatie

Wij bieden diverse cursussen aan en deze hebben we voor jou op een rijtje gezet. Als je op een cursus klikt kun je alle praktische informatie lezen over de cursus; wat leer ik nou eigenlijk? Wat kan ik na deze cursus? Waar kan ik deze cursus volgen? En vast nog meer vragen die door jouw hoofd heen schieten op dit moment. Een goed teken dat je erover nadenkt om te investeren in een duurzame en mooie cursus.

Ons cursusaanbod:

Een cursus bij Maas en Waal Academie is dé manier om jouw kennis van de Nederlandse taal naar een hoger niveau te brengen! Wij bieden cursussen aan op diverse niveaus. Hieronder hebben we deze voor jou op een rijtje gezet.

Privécursus Nederlands

Privécursus Nederlands

Bij een persoonlijke cursus kun je zelf de lessen plannen in overleg met een enthousiaste studentdocent Nederlands.

Zakelijke cursus Nederlands

Zakelijke cursus Nederlands

De ervaren topdocenten van Company Courses verzorgen zakelijke cursussen Nederlands op maat.