Je bent misschien wel eens in Turkije op vakantie geweest. Bijvoorbeeld in de prachtige stad Istanboel met haar eeuwenoude geschiedenis. Een land met maar liefst 80 miljoen mensen. Je hoort de Turkse taal in het dagelijks leven vaak om je heen maar spreken vind je lastig, eigenlijk snap je er niets van. Stel je voor dat jij de basis leert van de Turkse taal en mensen kan verrassen met jouw taalniveau!

Turks

Het is ontzettend handig om de taal te leren en het is ook gewoon leuk om aan de slag te gaan met spreken en schrijven. Het werkt altijd zo; in het begin is het moeilijk om een vreemde taal te leren, maar zodra je na enkele lessen merkt dat het beter gaat, en dat je het echt te pakken krijgt, wil je meer. Wij kunnen jou dat bieden. Investeren in jezelf betekent investeren in jouw toekomst. Wij helpen jou daar graag mee!

Wij bieden diverse cursussen aan en deze hebben we voor jou op een rijtje gezet. Als je op een cursus klikt kun je alle praktische informatie lezen over de cursus; wat leer ik nou eigenlijk? Wat kan ik na deze cursus? Waar kan ik deze cursus volgen, en zeker nog veel meer vragen die door jouw hoofd heen schieten op dit moment. Een goed teken dat je erover nadenkt om te investeren in een duurzame en mooie cursus.

Turkse cultuur

Na de cursus ben je niet alleen meer ervaren in het spreken van de taal, maar heb je ook geleerd over de cultuur van het land. Het resultaat is dat je meer vertrouwen hebt in het spreken en schrijven van de taal en daarnaast weet jij nu ook hoe jouw Turkse collega’s werken, of wat de normen en waarden zijn van de mensen die in Turkije wonen.

Ons cursusaanbod:

Een cursus bij Maas en Waal Academie is dé manier om jouw kennis van de Turkse taal naar een hoger niveau te brengen! Wij bieden cursussen aan op diverse niveaus. De eerste keuze die je mag maken is of je de cursus wilt volgen in een groep of dat je liever voor een privécursus gaat.

Privécursus Turks

Privécursus Turks

 Bij een persoonlijke cursus kun je zelf de lessen plannen in overleg met een enthousiaste docent Turks.

Groepscursussen Turks

Groepscursussen Turks

De data en tijden van de groepscursussen zijn vooraf bepaald. De cursussen in d'n Bogerd worden verzorgd door ervaren docenten.