Docent Engels – Stan van den Berg

Mijn naam is Stan van den Berg, ik ben 28 jaar jong en kom oorspronkelijk uit Dreumel. Ik woon sinds februari 2015 in Nijmegen. Naast het freelance Docent zijn bij Bart van Kraaij Groep, ga ik vanaf begin februari 2017 intern bij een ander bedrijf mijn scriptie voor de opleiding International Business & Languages (IBL) afronden.

Opleiding

Nadat ik mijn HAVO had afgerond heb ik lang moeten zoeken naar een opleiding die bij mij past en waar ik mijn volledige inzet voor kan geven. Na rondzwervingen van opleidingen en baantjes kwam ik op mijn 23e bij de opleiding IBL terecht. Vanwege mijn talenknobbel en economische achtergrond sloot dit perfect bij mij aan. Tijdens deze opleiding kregen we van begin af aan bijna alle vakken in het Engels waardoor deze taal door de jaren heen zich bij mij het beste ontwikkeld heeft. Naast Engels heb ik ook Duits en Spaans gevolgd en meerdere export- en marketing gerelateerde vakken.

 Docent Engels - Maas en Waal Academie

Uitdaging

Docent zijn wordt voor mij een nieuwe uitdaging. Goed zijn in Engels is iets wat altijd wel in mij heeft gezeten en andere mensen helpen met Engels heb ik ook altijd willen doen en voor open gestaan. Ik zie de taak van Docent bij Bart van Kraaij Groep als een win-win situatie en ontwikkelingsperiode voor cursusnemer en docent, we kunnen beiden van elkaar leren. Daarnaast is een taal als Engels bijhouden altijd goed, in mijn optiek. Verder is het vooral heel leuk en interessant om te kijken hoe ik mezelf kan ontwikkelen als docent, ook omdat mijn broer en vader beide in het onderwijs actief zijn.

MEER INFORMATIE OVER DE CURSUS ENGELS