Docente Duits – Jamie van Mouwrik

Mijn naam is Jamie van Mouwrik. Ik ben 21 jaar oud en woon in Tiel. Op dit moment zit in de laatste fase van de opleiding tot docente Duits aan de Hogeschool Utrecht. Voor mijn opleiding loop ik stage op een middelbare school in Bilthoven, waar ik Duits geef aan 2e-klassen mavo/havo. Lesgeven wil ik al sinds ik naar de basisschool ging, daarom zou ik na deze opleiding ook verder willen leren om uiteindelijk ook aardrijkskunde te kunnen geven.

In mijn vrije tijd ben ik graag samen met vriendinnen en bezoek ik vaak concerten. Hierdoor ben ik al in veel plaatsen in Nederland geweest en heb ik meerdere bekende bands kunnen ontmoeten. In de vakantie reis ik graag; geen lange strandvakanties maar korte reizen naar Europese steden. Verder lees ik graag boeken en ik hou ervan om muziek te luisteren en te maken.

Sinds afgelopen februari geef ik de basiscursus Duits bij de Maas en Waal Academie. Wat ik hier vooral leuk aan vind is de afwisseling tussen mijn stage, waar ik met pubers werk, en het lesgeven aan volwassenen. Dit najaar geef ik de basis- en gevorderdencursussen in Tiel en Druten.

Meer informatie over cursus Duits

 Duits-cursus-leren-druten