Docente Engels – Nathalie van den Hurk

Mijn naam is Nathalie van den Hurk, ik ben 28 jaar en kom uit Druten. Sinds januari 2014 ben ik werkzaam bij Bart van Kraaij Groep, waar ik van maandag tot en met donderdag op kantoor te vinden ben.
Mijn opleiding

In december 2013 heb ik mijn opleiding tot docent Engels afgerond aan de Hogeschool van Utrecht en daarna ben ik met veel enthousiasme gaan solliciteren voor een baan in het onderwijs. Niet veel later kwam ik terecht bij Bart van Kraaij Groep, waar ik inmiddels een fulltime functie vervul.

In het begin gaf ik nog voornamelijk bijlessen Engels, maar inmiddels is mijn takenpakket behoorlijk uitgebreid. Zo geef ik ook de conversatiecursussen Engels, verzorg ik voor het Pax Christi College RT-uren en begeleid ik  daar leerlingen tijdens AVO-lessen. Sinds januari 2015 verzorg ik ook taaltrainingen Nederlands.

CC_portret_TO_LoRes_05

Leukste uitdaging

De leukste uitdaging vind ik toch wel het coördineren van het vertaalbureau Verretaal, dat ik samen met Bart van Kraaij en Twan van Gaalen in december 2014 heb opgestart. Speciaal hiervoor ben ik dan ook vol enthousiasme begonnen aan de opleiding tot vertaler Engels. Op vrijdag ben ik daarvoor vaak in Utrecht te vinden.

Ik heb voor deze opleiding gekozen om mijzelf verder te specialiseren. Ik kan straks niet alleen websiteteksten en algemene teksten vertalen, maar ook meer complexe  stukken, zoals handleidingen.

LEES HIER MEER OVER cursus engels