Docente Pools- Ewelina Wierdak

Mijn naam is Ewelina Wierdak en ik kom uit Polen. Mijn moedertaal is Pools, maar ik ken zowel Engels als Nederlands. In 2014 ben ik afgestudeerd en ben ik docente Engels.

Kort na het behalen van mijn diploma stond voor ik voor een grote uitdaging en ben ik in 2015 naar Nederland verhuisd. Ik was toen erg onder de indruk van hoe hier alles gaat. Ik wilde geen tijd verliezen en daarom ben ik destijds meteen begonnen met het leren van de Nederlandse taal. Na een jaar hard werken heb ik uiteindelijk mijn taaldiploma bij het Koning Willem I College in Den Bosch gehaald.

Dankzij mijn passie voor vreemde talen ben ik inmiddels doorgegroeid tot coördinatrice bij de Albert Heijn voor uitzendkrachten. Het dagelijks contact met mensen die Nederlands spreken houd mij op niveau. Ik blijf groeien in de taal en daar ben ik trots op.

Graag wil ik mijn passie voor het leren van vreemde talen delen met andere mensen. Ik vind het namelijk belangrijk dat iedereen vloeiend kan communiceren. Werken bij de Bart van Kraaij Groep is daarbij de volgende stap in mijn carrière en die brengt mij en vooral mijn cursisten naar een hoger niveau.

Ewelina-Wierdak-maas-en-waal-academie

MEER INFORMATIE OVER DE CURSUS ENGELS