Docente Italiaans – Petra Balestri

Ciao!

Allora…ik ben Petra Balestri.

Geboren in de mooie Achterhoek, ben ik op jonge leeftijd naar Toscane verhuisd. Daar heb ik 30 jaar gewoond, gestudeerd en gewerkt, als klassiek ballet lerares, sport instructrice en docente Italiaans. Ik werd ‘mamma’ van twee meisjes en besloot 14 jaar geleden terug te keren naar Nederland. Waarom…? Dat komt later J.

Één van mijn mooiste werkervaringen was bij het Language Institute Regina Coeli (de nonnen van Vught). Maar ook doceren als vrijwilligster vind ik zeer interessant. Ik realiseer me nu dat ik al 35 jaar les geef, daarom is mijn motto natuurlijk: “Ik doceer, omdat ik ervan  leer”. Elke dag weer, en dat wil ik graag aan anderen overbrengen. Taal beschouw ik als muziek en dansen. Eindeloze, prachtige (eigen)combinaties waarin nieuwsgierigheid, spel en creativiteit geen grenzen kennen. Culturele aspecten en verschillen analyseren behoort tot één van mijn hobby’s.

Dus, wie weet…Arrivederci!

 Docente Italiaans Petra - Maas en Waal Academie

MEER INFORMATIE OVER DE CURSUS Italiaans!