Bedankt voor de feedback!

Ook dit najaar hebben wij weer een enquête bij onze cursisten afgenomen en uiteindelijk hebben 18 mensen de enquête ingevuld. Persoonlijk ben ik erg blij met de feedback van deze mensen en dit gaan we zeker gebruiken om onze lessen van het voorjaar 2017 te verbeteren!

Sterke koffie!

Ik moest best even lachen toen ik zag dat een aantal cursisten als verbeterpunt had aangegeven dat de koffie tijdens de cursussen wel erg sterk is. Dit is doorgeven aan het beheer van D’n Bogerd en de wens is om begin volgend jaar bonenkoffie te serveren. Wij hopen dat deze koffie beter in de smaak valt bij onze cursisten!

Bewijs van deelname

Ook zag ik dat een aantal cursisten de wens heeft om een bewijs van deelname te ontvangen wanneer de cursus is afgerond. Op dit moment doen wij dit bij de groepscursussen alleen op verzoek, dit komt doordat wij geen officiële certificaten mogen uitreiken. Hiervoor zijn wij nog een te klein bedrijf. Bij de privécursussen die wij verzorgen krijgt men wel een persoonlijk bewijs van deelname. Wij zullen er naar streven om volgend jaar alle cursisten een certificaat van deelname te verschaffen.

Onze lessen zijn duidelijk en ongedwongen!

Daarnaast vind ik het mooi om te zien dat veel cursisten de bijeenkomsten ervaren als een avondje uit en niet “omdat het moet”. Dit is precies de sfeer die wij hoopten te creëren, een leuke, gezellige maar ook leerzame cursus. Een enkeling geeft aan dat het tempo wel wat hoger mag. Dit is een moeilijk punt, omdat de docenten met veel verschillende mensen in een groep werken, die allemaal een eigen tempo hebben. Mocht je liever een cursus volgen die geheel aansluit op jouw tempo, wensen en niveau, bieden wij diverse privécursussen.

Maas en Waal Academie is dicht bij huis!

In de enquête zag ik terug dat een aantal mensen het erg fijn vindt dat wij in Druten zitten en dat men hierdoor bijvoorbeeld niet naar Nijmegen hoeft om een cursus te volgen. Ook worden ons brede cursusaanbod en vernieuwde website gewaardeerd. We proberen om de website zo actueel mogelijk te houden en ons cursusaanbod verder uit te breiden, zodat jong en oud in Druten en omstreken onderwijs kan volgen.

 

“Samen naar een hoger niveau”, Swen Wigmans

 

Kom op 19 januari naar de OPEN AVOND met onze gratis workhops!