Docente Frans – Marjan de Ruiter

 

Beste belangstellenden voor de cursussen Frans bij de Maas en Waal Academie.Wil je jouw Frans uit een ver verleden oppoetsen of ben je echte starter? Welkom dan in mijn cursus Frans voor beginners.

Ben je al wat verder met Frans, maar wil je jouw kennis uitdiepen en verbreden…?  Informeer naar de mogelijkheden voor een cursus voor half gevorderden (ERK A2 niveau) of voor gevorderden (ERK B1/B2 niveau). Vous êtes tous la bienvenue.

Even voorstellen: ik ben een eerste graad docente Frans met een brede werkervaring in het reguliere onderwijs. Ik ben als taaltrainer Frans werkzaam voor de overheid en sinds kort voor de Maas & Waal academie.  Ik ben 54 jaar en inwoonster van Druten. Mijn naam: Marjan de Ruiter.

Bij de cursussen Frans werken we met de gestructureerde methode “Perspectives”. In deze methode is er aandacht voor conversatie. Daarnaast is er aanvullend materiaal in de vorm van audio- en videofragmenten. Mijn motto: plaire & instruire! Tot ziens bij de cursussen Frans in De Bogerd!

Meer informatie over cursus Frans!

 Marjan de Ruiter