Meest gestelde vragen:

Ik kan niet op één van de vooraf aangegeven avonden, wat nu?

Dit is geen probleem en je kunt je alsnog inschrijven voor de cursus. Neem even contact met ons op over welke dag je niet beschikbaar bent en dan zal de docent ervoor zorgen dat je de stof van die les digitaal toegestuurd krijgt.

Hierdoor kun je zelf thuis de stof doornemen en zal de docent de volgende les met je hierop terugkomen. De prijs van de cursus zal hetzelfde blijven.

In verband met ziekte kan ik niet naar de cursus komen, wat nu?

Neem even contact met ons op en dan zullen wij de afmelding door geven aan de docent. Je mag je natuurlijk ook direct bij de docent zelf afmelden.

De docent zal de stof van de les digitaal naar je toesturen, zodat je thuis toch de stof kan doornemen. De volgende les zal de docent hier met je op terugkomen. De prijs van de cursus zal hetzelfde blijven.

Ik neem al deel aan een cursus, maar ik wil doorstromen naar het volgende niveau. Hoe werkt dit?

Wat fijn dat je wilt doorstromen! Geef bij je docent door dat je wilt doorstomen naar het volgende niveau. Dit kan natuurlijk ook door even contact met ons kantoor op te nemen. Wij streven ernaar om de tijden en avonden van de opvolgende cursus aan te passen aan jouw huidige cursus. Dit lukt natuurlijk niet altijd.

LET OP! Om misverstanden te voorkomen zouden wij het erg prettig vinden wanneer je in deze situatie toch het inschrijfformulier op onze website invult.

Waarom is de cursus voor gevorderden duurder dan de basiscursus?

Bij de gevorderden cursus ga je op een hoger niveau verder met de stof die in de basiscursus is behandeld. De stof zal breder worden ingezet en worden toegepast. Denk bijvoorbeeld aan het voeren van gesprekken en moeilijkere grammatica. Hier gaat meer voorbereiding mee gepaard wat leidt tot een hogere prijs.

Cursusmateriaal, waarom en wanneer moet ik dat zelf aanschaffen?

Wij kunnen de cursusboeken bestellen, maar wij kregen vaak te horen dat men het elders goedkoper had gevonden of tweedehandse boeken kon krijgen. Hierdoor hebben wij de keuze gemaakt dat deelnemers zelf de cursusboeken aan dienen te schaffen. Bij de cursus staat een ISBN-nummer vermeld en hiermee kun je bijvoorbeeld via bol.com of studystore.nl gemakkelijk de boeken bestellen.

Staat er geen ISBN-nummer vermeld, maar staat er dat je een reader nodig hebt? Dit betekent dat wij de reader voor je regelen waarin alle stof staat voor de cursus. Hiervoor zal eenmalig €10,00 in rekening worden gebracht.

De boeken kun je bestellen wanneer je definitief van ons hebt doorgekregen dat de cursus doorgaat. Krijg je de boeken niet op tijd binnen voor de eerste les? Geen probleem. Neem even contact met ons op en dan zullen wij zorgen dat het materiaal voor de eerste les voor je klaarligt.

Wanneer krijg ik bericht of de cursus doorgaat?

In eerste instantie gaat een cursus altijd door. Ook is er maar één deelnemer! Echter kan de prijs van de cursus hierdoor wel veranderen, wij nemen in deze situatie uiteraard contact met je op om te overleggen.

Natuurlijk kan het een keer gebeuren dat door bepaalde omstandigheden een cursus niet doorgaat. Daarom sturen wij ongeveer een week van tevoren altijd een bericht of de cursus wel of niet doorgaat. Gewoon voor de zekerheid. Heb je van ons geen bericht ontvangen? Neem dan even contact met ons op want misschien is er iets misgegaan.

Wat is het verschil tussen een JUNIOR- en SENIORDOCENT?

Een JUNIOR is nog bezig mijn zijn opleiding, maar is zeker in staat om een cursus te verzorgen. Het is een enthousiaste student die bedreven is in zijn vak.

Een SENIOR is vaak al afgestudeerd en heeft meer ervaring met het lesgeven. Dit veroorzaakt ook het prijsverschil. Zij verzorgen in eerste instantie ook de groepscursussen, maar wanneer er 4 of minder deelnemers zijn, dan verzorgt een JUNIOR de cursus.

Hoe gaat het met betalen?

U krijgt van ons de factuur via de e-mail toegestuurd. Hierbij staat een link naar iDEAL vermeld. Zo kunt u de factuur gemakkelijk en snel via iDEAL betalen.

 

Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op!