Wellicht heb je al gehoord van Office 365 of maak je er zelfs (onbewust) al gebruik van. Microsoft Office 365 combineert functionaliteiten van bekende programma’s zoals Word, Excel en Outlook met cloudoplossingen. Je kunt zo vanaf elk apparaat met internetverbinding bij al je bestanden komen.

Kansen missen door inefficiënt gebruik

Helaas is Office 365 niet gratis. Je betaalt er een eenmalig, jaarlijks of zelfs maandelijks een flink bedrag voor. Het zou natuurlijk jammer zijn als je dan niet optimaal gebruik maakt van de vele mogelijkheden die deze software biedt voor jou en je collega’s. Wellicht stuur je elkaar een eindeloze stroom e-mails met telkens weer bijgewerkte bestanden. Heb je weleens aan cloudopslag gedacht? Of zit je toch telkens weer met je rekenmachine naast je laptop als je in Excel aan het werken bent. Misschien biedt een draaitabel dan uitkomst?

Bespaar tijd

Je kunt veel tijd besparen als je enkele van de mogelijkheden van Office 365 goed leert gebruiken met je collega’s. Daarom heeft Maas en Waal Academie een training ontwikkeld, waarbij je in twee dagdelen allerlei tools krijgt aangereikt die het werken met Office 365 eenvoudiger maken en waar je dus tijd mee bespaart.

Training: Efficiënter werken in Office 365

In de training ga je alleen of samen met je collega’s aan de slag met o.a:

  • Cloudopslag in OneDrive
  • Samenwerken met collega’s
  • Het indelen van bestanden en mappen
  • Privacy-instellingen
  • OneNote gebruiken
  • E-mail efficiënt inrichten in Outlook
  • Overzicht bewaren in de agenda’s en takenlijsten in Outlook

Ga naar de checklist: gebruikt jouw bedrijf deze Office 365 functies al?

Elk bedrijf is uniek en gebruikt Office 365 op zijn eigen manier. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van cursussen en trainingen, kunnen wij goed inschatten met welke handige tools jullie productiviteit kan worden verhoogd. Aan de hand van de door Maas en Waal Academie samengestelde checklist kun je ontdekken welke functies je nog niet optimaal gebruikt.

Maak een vrijblijvende afspraak

Onder het genot van een kopje koffie of thee bespreken we aan de hand van de door jou ingevulde checklist geheel vrijblijvend welke onderdelen in een training aan bod kunnen komen. Bel ons op 0487-745003 of vul hier je gegevens in.

Benodigde voorkennis

Je moet kunnen werken met een computer. Is de computer helemaal nieuw voor je? Kijk dan eens bij computercursus.

Goede basisvaardigheden geleerd.Mevrouw Lamers

De manier van lesgeven is super.Meneer van Woezik

Office365-cursus-Druten
Mogelijk ook interessant:

Office 365
Op aanvraag
Keuze uit:
6 lessen van 1 uur
4 lessen van 1,5 uur
2 lessen van 3 uur
1 lesdag van 6 uur