Herken je dat ook weleens? Je hoort je collega’s ontzettend snel tikken op het toetsenbord en binnen enkele minuten is er een volledige pagina tekst ontstaan, terwijl jij nog zit te hameren met twee vingers en moeite hebt om ondertussen ook de backspace toets te gebruiken. Wist je dat 90% van de dagelijks geproduceerde tekst wordt geschreven met een toetsenbord? Voor die 10% die we dus met pen schrijven leren we ons een goed handschrift aan. Voor de andere 90% “modderen” de meeste mensen vaak aan. Als je blind kan typen ben je niet alleen sneller (efficiënter) in het verwerken van tekst, maar maak je ook nog eens minder fouten. Daarnaast en heb je minder kans op lichamelijke klachten door het onbewust aannemen van een verkeerde houding.

Als je een online typecursus volgt via Maas en Waal Academie kun je op je eigen tempo aan de slag. De cursus leert jou typen met het tienvingerig systeem. De cursus is voor jong en oud! Dat wil zeggen dat de als je de eerste keer inlogt je kunt kiezen voor een kindervariant of voor de volwassenen variant. Voor meer informatie kun je kijken op www.typeopleiding.nl

Hier op een rijtje nog wat informatie voordat je je aanmeldt!

  • Volledig online;
  • Ruim 98% slagingspercentage;
  • Voor jong en oud;
  • Flexibel wat betreft het tempo;
  • Flexibel in de oefeningen die worden aangeboden. Dus altijd werken op jouw niveau en in jouw tempo;
  • De methode is ontwikkeld door de Universiteit van Amsterdam en is prijswinnend door het flexibele karakter;
  • Geen vaste lessen die doorlopen moeten worden;
  • Aangepaste normering voor cursisten met dyslexie (gratis);
  • Je kunt de cursus voor eigen discipline bij ons op kantoor volgen.

De laatste opsomming bieden wij aan omdat wij in de praktijk ervaren dat het voor sommige cursisten lastig kan zijn om in de vrije tijd thuis nog aan de slag te gaan met de cursus. Je kunt daarom bij ons op kantoor komen wanneer je wilt en dan kun je zelfstandig aan de slag. Zo blijf je de cursus volgen en kun jij binnen de kortste keren blind typen! Na aanmelding vragen wij voor jou een licentie aan. Je ontvangt vervolgens rechtstreeks van Typeopleiding Succes een startmail met de benodigde info. Je kunt een onbeperkt aantal cursussen aanvragen.

Online typecursus
€ 99,95 Incl. 21% btw
 
 
Online typecursus met persoonlijke begeleiding
€ 99,95 Incl. 21% btw
Indien gewenst kan kan een van onze docenten je begeleiden en handige tips geven, zodat je het typen nog beter en sneller leert!
Aanvullende kosten per uur begeleiding: €30,00 incl. 21% btw.