Wil jij beter Pools leren spreken? Voor als je op vakantie gaat naar Polen, en op een makkelijke manier contact wilt kunnen leggen met de lokale bevolking?

Of is het voor jou zakelijk gezien handig om Pools te kunnen spreken omdat je bijvoorbeeld Poolse medewerkers hebt?
Deze cursus Pools is dan ook ideaal.

Waarom een andere taal leren?

Een andere taal leren kan handig zijn als je vaak naar het betreffende land op vakantie gaat, of als je er zelfs familie hebt wonen. Maar ook op werkgerelateerd gebied kan het onmisbaar zijn in de tegenwoordige tijd.
Maar je kunt ook een andere taal leren omdat je jezelf wilt ontwikkelen. Wist je dat een andere taal leren je meer zelfvertrouwen geeft? Als je een nieuwe taal leert versterk je je brein, en dus ook je korte termijn geheugen. Het heeft dus alleen maar voordelen!

Praktische informatie

Wij bieden diverse cursussen aan en deze hebben we voor jou op een rijtje gezet. Als je op een cursus klikt kun je alle praktische informatie lezen over deze cursus; wat leer ik nou eigenlijk? Wat kan ik na deze cursus? Waar kan ik deze cursus volgen en nog veel meer vragen die door jouw hoofd heen schieten op dit moment. Een goed teken dat je erover nadenkt om te investeren in een duurzame en mooie cursus.

Poolse cultuur

Als de cursus is afgerond ben je niet alleen maar meer ervaren in het spreken van de taal, maar heb je ook geleerd over de Poolse cultuur. Je weet de grootste steden te benoemen, en jij kent de echte Poolse tradities.

Ons cursusaanbod:

Een cursus bij Maas en Waal Academie is dé manier om jouw kennis van de Poolse taal naar een hoger niveau te brengen! Wij bieden cursussen aan op diverse niveaus. De eerste keus die je mag maken is of je een cursus wilt volgen in een groep of dat je liever voor een privécursus gaat!

Privécursussen Pools

Privécursussen Pools

Bij een privécursus kun je zelf de lessen plannen in overleg met een enthousiaste docente Pools.

Groepscursussen Pools

Groepscursussen Pools

De data en tijden van de groepscursussen zijn vooraf bepaald. De cursussen in d'n Bogerd worden verzorgd door ervaren docenten.